Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلاحت پیشه با بیان اینکه سفر محمد جواد ظریف به فرانسه یک موفقیت برای دستگاه دیپلماسی محسوب می شود، گفت: این اولین بار است که در تاریخ بعد از انقلاب نماینده دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در کنار میز هفت قدرت دنیا حضور می یابد.

«حشمت الله فلاحت پیشه» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سفر وزیر امور خارجه کشورمان به فرانسه گفت: در داخل کشور یک سری از این سفر آقای ظریف حمایت کردند و عده ای نیز آن را نقد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده به شخصه معتقدم سفر آقای ظریف یک موفقیت برای جمهوری اسلامی ایران است که برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب نماینده دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران تا کنار میز هفت قدرت دنیا حضور یابد و حضور وی محترمانه و با دعوت و با اطلاع آمریکایی ها بوده است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سفر آقای ظریف در دستور کار گروه هفت نیز تاثیرگذار بوده است و همزمان نوع رفتاری که آمریکایی ها داشتند، این بود که دیپلماسی عمومی ایران را خفه کنند و تحریم آقای ظریف و تلاش برای ایجاد محدودیت های دیپلماتیک و اجحاف علیه ایران نتیجه عکس داد. در میز مذاکره گروه هفت دیگر اعضا از ترامپ موضع دیگری را خواستند و خواستند قفل دیپلماسی شکسته شود.

 

وی با طرح این سوال که پیشنهاد فرانسه تا چه اندازه قابل تامل است، گفت: ما گفتیم این پیشنهاد در موضوع اجرای برجام قابل مذاکره است اما اصل برجام قابل مذاکره نیست.

 

وی تصریح کرد: اصل این است که دنیا معتقد است باید با ایران دیپلماسی را پیش ببرد و باید با ایران در معاهدات بین المللی پیش رفت و همین نشان دهنده یک اصل تازه است و آن اصل تازه این است که ایرانی ها هرچند نتوانستند کشمکش ها را حل کنند اما ماهیت کشمکش را تغییر دادند و تغییر ماهیت کشمکش این است که هیچ گاه پرونده ایران گرفتار پرونده هایی که در گذشته در قلاب آمریکایی ها گیر افتادند، گیر نمی افتد. ما شاهد بودیم که پرونده های عراق، لیبی و برخی کشورهای آفریقایی و حوزه بالکان در قلاب آمریکایی ها و برخی کشورهای غربی گیر افتاد. در حال حاضر ایران ماهیت کشمکش و تغییر داده است و با مقاومتی که در داخل شکل گرفت که نقش اصلی آن را مردم بر عهده داشتند و به همراه رفتار بسیار خوب آقای ظریف که توانست به خوبی در معاهدات دیپلماسی عمومی و رسمی عمل کند و مانع از این شد که ایران در حاشیه قرار گیرد باعث تغییر کشمکش ها شدند

 

فلاحت پیشه گفت: آمریکایی ها با همه قدرت و توان و نفوذی که داشتند در حاشیه تحولات قرار گرفتند. محل برگزاری اجلاس جی 7 همواره محل مانور آمریکایی ها بود ولی ما می بینیم در جی 7 این آمریکایی ها هستند که در حاشیه قرار گرفتند و ما این را موفقیت دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران می دانیم.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته باید توجه داشت که این همه شرایط نمی تواند تغییری در روند ایجاد کند و گام سوم توسط ایرانی ها باید به گونه ای برداشته شود که فضای فعال را برای ایران شکل دهند، در حال حاضر فضا، فضای انفعالی است، در حوزه اقتصادی هنوز گشایش هایی صورت نگرفته است، در قالب ان پی تی هنوز منعی وجود ندارد که ایران گام سوم اش را به گونه ای بردارد که به قبل از موافقت نامه سوم آذر 93 برگردد یعنی موافقت نامه هایی که بنیان برجام شد. ما اگر به آن زمان برگردیم یعنی اینکه به سوخت 20 درصد رسیدیم یعنی اینکه در همه زمینه ها به هر توانی که بتوانیم، رسیده ایم و هر توان یک امکان چانه زنی تازه ای را به ما می دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: گام سوم باید با گام اول و دوم متفاوت باشد، در غیر این صورت زمان به ضرر ما خواهد بود./

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت مسجد عید غدیر کانون های فرهنگی هنری مساجد قم کانون های مساجد جشنواره فیلم کودک و نوجوان اردبیل فلاحت پیشه محمد جواد ظریف ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۷۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باخ: حاضرم اولین نفر در رودخانه سن شنا کنم

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک آلودگی آب رودخانه سن را رد و عنوان کرد حاضر است به عنوان اولین نفر در آب این رودخانه شنا کند.

به گزارش ایسنا، توماس باخ به سؤال خبرنگارانی که از او پرسیدند آیا حاضر است در رودخانه سن شنا کند، پاسخ داد و گفت:‌ هنوز دعوتنامه‌ای برای حضور در بازی‌های المپیک دریافت نکرده‌ام اما به محض اینکه دعوت شوم، خوشحال خواهم شد که در رود سن شنا کنم. فقط امیدوارم هوا خیلی سرد نباشد!

رودخانه سن محل اصلی برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک و همچنین مسابقات سه‌گانه و شنای آب‌های آزاد خواهد بود. پیش از این، گروه‌های محیط زیستی اعلام کرده بودند آب رودخانه سن مطابق با استانداردهای بهداشتی نیست و توصیه کرده بودند هیچ گونه فعالیتی در آن انجام نشود. بنیاد Surfrider وجود باکتری‌های بیماری‌زا را در آب این رودخانه نشان داد.

شنا در رود سن از سال ۱۹۲۳ به طور رسمی توسط دولت فرانسه ممنوع شده است اما مقامات محلی اخیرا اعلام کردند که از سال ۲۰۲۵ به شهروندان فرانسه اجازه داده می‌شود دوباره در آن شنا کنند. به گفته آن هیدالگو، شهردار پاریس، این رودخانه باید یکی از میراث‌های اصلی المپیک باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان
  • ظریف: دانشجویان معترض آمریکایی بر خادمان حرم‌های شریف شرف دارند
  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • باخ: حاضرم اولین نفر در رودخانه سن شنا کنم
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا