Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا کائینی طی یادداشتی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: با این همه حرفِ این یادداشت، موارد فوق آمده نیست. مهم این است که این سخنان به هرشکل که نشر یافته باشد، آئینه تمام نمای گرایشات ظریف است!

 به گزارش گروه محمدرضا کائینی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در چرایی پخش سخنان محمد جواد ظریف از "ایران اینترنشنال"، دو مفروض وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول: مبلغان انتخاباتی او، با یا بی اطلاع اش، به این نتیجه رسیده باشند که فرآیند تبلیغاتی خود را، از شبکه سعودی‌ها کلید بزنند! مقومات این فرض، محتوای این صوت است که یکسره، در صدد بازسازی دو قطبی ادامه تحریم یا رفع آن، همکاری حاج قاسم با عوامل شکست برجام و در یک کلام، تلقی عقب مانده نظام در ترجیح میدان بر دیپلماسی است! البته ظریف در این فایل صوتی، اذعان دارد که ملت ایران هم در نهایت، طرف میدان را گرفته و از دیپلماسی او، حمایت نکرده اند! رفتارِ مصاحبه گر طناز و الکی خوشِ این گفتگو نیز، بیشتر به سازندگان فیلم‌های تبلیغی و حتی فیلم فارسی می‌خورد، تا یک گفت و شنود حرفه‌ای و ناظر به تاریخ. هم او در بخش‌هایی از این مصاحبه، وانمود می‌کند که این صوت یا فیلم، قرار نیست چندان در آرشیو بماند و خاک بخورد!

دوم: (آنگونه که دولتیان سر دست گرفته اند) این است که مخالفان دولت یا نظام، با دست یازیدن به آرشیو خاطرات وزرای دولت، آن را تقطیع کرده و برای لطمه به وجهه مصاحبه شونده، بدان سوی آب‌ها فرستاده اند! در این صورت پرسش اینجاست: اگر نفوذ به بانک اطلاعات محرمانه دولت، تا این پایه مقدور است، چرا این جماعت از ساخت "گاندو" بر می‌آشوبد و منزه نمایی می‌کند؟

با این همه حرفِ این یادداشت، موارد فوق آمده نیست. مهم این است که این سخنان به هرشکل که نشر یافته باشد، آئینه تمام نمای گرایشات ظریف است! اعتقاد به انگاره بهت آور دیپلماسی بدون میدان یا دیپلماسی با اولویت دیپلماسی در شرایط امروز ایران، خوف انگیز به نظر می‌رسد! به او باید گفت: اگر میدانِ قدرت فراخ نشود و عمق استراتژیک توسعه نیابد، در عرصه دیپلماسی، (به قول خودش) چه کسی باقالی بار شما خواهد کرد؟

رئیس جمهور کنونی در اوایل دهه هشتاد، از چه روی مجبور به تعطیلی کامل صنعت هسته‌ای شد، اما سال‌ها بعد که سانتریفیوژ‌ها به بیست هزار رسید، تنها در باب تعداد آن به مذاکره نشست؟ این توسعه به قول شما "کمّی"، چرا توانست دشمن را به امتیاز دهی وا دارد؟... این صوت شاید بیش از هر چیز، نشان از مظلومیت حاج قاسم و همگنانش داشته باشد! پناه بر خدا!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدرضا کائینی محمدرضا کائینی مصاحبه ظریف با لیلاز مذاکرات هسته ای مذاکره با آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین

به گزارش جماران؛ محمدجواد ظریف در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دانشجویان معترض آمریکایی که توسط نیروهای امنیتی آمریکا مورد خشونت قرار می‌گیرند، بیشتر از خادمین مساجد و اماکن مقدس ادعای حمایت از فلسطینیان دارند. همه دولت‌ها طبق کنوانسیون نسل کشی ۱۹۴۸ وظیفه دارند اقدامات لازم برای جلوگیری از نسل کشی را انجام دهند نه اینکه به نسل کشی از طریق عادی سازی روابط با عاملان جنایت پاداش دهند.»

دیگر خبرها

  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • کیفیت شگفت انگیز و هنر عکاس در ثبت تصاویر از یک سرخرطومی
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس